Bayraktepe Anaokulu
bahçelievler mah.kalıcı konutlar 7. bölge

VİZYON

Bayraktepe Anaokulu olarak; -Toplumsal ve milli, manevi değerlere bağlı, -Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen -Kendisi ve çevresiyle barışık mutlu -sorumluluk duygusu gelişmiş -Sosyal ilişkileri güçlü -Yetenek ve yaratıcılıklarını kullanabilen -Kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen -3-6 Yaş grubundaki çocukların ilk eğitim alt yapısını sağlayan, saygın ve güvenilir

MİSYON

-Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirimek, -Yaparak, yaşayarak eğitim yapmak -Gezi gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmek -Çocukların gelişim düzeylerini (duygusal, bilişseli sosyal, psikomotor, dil) ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak eğitmek -Çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak -Anlatma, dinleme ve iletişim becerilerini kazandırmak -Öğrenmeyi zevkli hale getirmektir.

Öğretim Şekli :

6KM